Friday, 9 March 2012

I prefer blog apa ?

Peace ^___^v
Hari nie Lyn nak kongsi la Lyn selalu guna tutorial kat blog siapa ?

Blog pertama
Blog yang Lyn tak pernah miss baca entry beliau !! siapa lagi kalau bukan blogger terkenal kita Lyssa Faizureen @ Lyssa_Secret

Blog kedua
Blog yang cute miut !!! Blog siapa lagi !! Blog kak una la ! Blog yang sangat kemas dan comel

Blog ketiga
Blogger yang muda ! baru berusia 12 tahun mampu membuat tutorial yang berbagai !! Sama umur ngn Lyn jer tapi boleh mempunya1 follower yang beribu reban !! Blog rasmi OKD dan D'luvers

Itu jer Lyn nak share ngn korang 3 blog utama yang Lyn selalu singgah !!


2 comments:

dila said...

comel kartunn tuhh .. :)

Afiq Yassin said...

best la entry ni..

jom terjah entry afiq yang baru
http://afiqyassin.blogspot.com/