Saturday, 21 April 2012

Serba baru !

Greeting Text
Peace ^__^v
Alhamdullilah ,, Lyn dah berjaya ubah hampir keseluruhan blog Lyn dari pink ke purple ,, hehehe ,, sajer jer nak ubah selera pulak ... kadang2 bosan pulak asyik pink2 jer jadi Lyn pon tukar la template warna purple tapi Lyn masih pakai template denim sebab template denim nie senang nak guna .... Korang rasa ok tak blog Lyn atau Lyn perlu tukar balik blog lama ? Apapun Lyn suka dengan perubahan blog Lyn ... Agaknyer apa yang masih kurang ? korang bagi la pendapat sikit ,, Lyn janji Lyn tak kan marah ! Ok la ,, sampai sini jer ! Kalau Lyn ada masa Lyn update lagi kay ! Bubye ,, nak makan !

Jangan lupa tinggalkan komen tau !

4 comments:

misswhatever d'luvers said...

nice blog..klau boleh tolong follow blog saye erkk.. tq:)

Pykaa Pdott said...

cantek dah blog awk :)

diana said...

nampak kemas..akak suka..:)

Nur Liyana said...

@ misswhatever d'luvers

thanks ! okay !

@ Pykaa Pdott

okay !

@ diana

thanks !